Rondom Pensioen voor een open dialoog

Rondom Pensioen is een onafhankelijk weblog over pensioen. We willen graag discussies voeren met mensen over pensioen naar aanleiding van een stelling die aansluit bij de actualiteit. We schrijven dagelijks blogs over pensioenen waarbij we proberen een vaak moeilijke materie op een toegankelijke manier te belichten. We halen de onderwerpen uit de praktijk, bestuderen rapporten en volgen alle ontwikkelingen in pensioenland op de voet.

Rondom Pensioen helpt werkgevers graag een goede en betrouwbare invulling te geven aan hun pensioencommunicatie. Dat doen wij via een online website en forum in de look & feel van de werkgever.

Rondom Pensioen is een initiatief van Alfred Damhof BPLA

Alfred Damhof heeft ruime ervaring met pensioen voor werkgevers en werknemers. Hij weet dat het onderwerp pensioen vaak lastig is in de communicatie. Niet alleen in de communicatie tussen werkgever en werknemers, maar ook in de communicatie met pensioenuitvoerder(s) en betrokken adviseur(s).

Gastblogger worden?

Ben jij pensioendeskundige en zou je graag ook eens willen schrijven op Rondom Pensioen?

Neem dan contact met ons op door een mail te sturen of te bellen met Alfred Damhof.

Postadres

Rondom Pensioen
Postbus 1097
1270 BB Huizen

E-mailadres: info@rondompensioen.nl

Tel. 06-53276158 ( Alfred Damhof )

Auteursrecht

Alle informatie op Rondom Pensioen mag worden gekopieerd, vermenigvuldigd, uitgegeven of gebruikt op welke manier dan ook, onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat u Rondom Pensioen

©2021 Rondom Pensioen

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en we zullen z.s.m. contact met je opnemen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account