Rondom Pensioen tracht met grote zorgvuldigheid berichten, afbeeldingen en video’s te plaatsen. Het kan echter voorkomen dat de informatie of afbeeldingen en video’s die wij publiceren onvolledig, onjuist of zelfs in strijd met de wet zijn. Rondom Pensioen en de bloggers aanvaarden hiervoor echter geen enkele aansprakelijkheid. Ook kunnen wij geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor de inhoud van websites waarnaar wij verwijzen of die verwijzen naar deze website van Rondom Pensioen. Iedere aansprakelijkheid voor schade, geleden ten gevolge van een bezoek aan een andere website via een link op deze website of anderszins, sluiten wij uit.

Rondom Pensioen stelt de informatie op deze website alleen beschikbaar om daarvan kennis te nemen, onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat de lezer aanvaardt dat noch Rondom Pensioen noch de bloggers aansprakelijk zijn voor de inhoud van de informatie of de beslissingen die op basis van de gepubliceerde informatie worden gemaakt.

Auteursrecht

Alle informatie op Rondom Pensioen mag worden gekopieerd, vermenigvuldigd, uitgegeven of gebruikt op welke manier dan ook, onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat u Rondom Pensioen en de blogger of auteur van het artikel als bron vermeld en instemt met hetgeen onder de disclaimer is opgenomen.

©2021 Rondom Pensioen

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en we zullen z.s.m. contact met je opnemen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account