rondom pensioen

Rondom Forum

De politiek, verzekeraars en pensioenfondsen bepalen de agenda. Maar heb jij ook nog wat te zeggen? Praat en discussieer mee en deel je mening en kennis met anderen. Dat kan op het Forum.

Rondom Bloggen

Wij schrijven blogs, artikelen om je op een makkelijke en toegankelijke manier meer te laten lezen over pensioen en daaraan gerelateerde onderwerpen. Gastbloggers zijn ook welkom om te schrijven zolang de inhoud past in de visie over bloggen van Rondom Pensioen.

Rondom Communicatie

Pensioencommunicatie is meer dan het alleen verstrekken van de startbrief en de UPO aan werknemers. Pensioencommunicatie vraagt om dialoog met je werknemers. Persoonlijk, transparant en vertrouwelijk. Met een naar wens in te richten PensioenCommunity creëer je voor je eigen bedrijf een platform waarop communicatie plaatsvindt door middel van bloggen en een bedrijfsforum.

Webinar with mouse

Rondom Webinars

Je kunt deelnemen aan webinars die we regelmatig zelf, maar ook in samenwerking met andere partijen organiseren. Soms is dit gratis, soms moet je betalen om te kunnen deelnemen. Dat is afhankelijk van het onderwerp.

Coaching on Red Button on Black Computer Keyboard.

Rondom Coaching

Voor offline activiteiten organiseren wij voor werkgevers, managers, OR leden 1-dag cursussen of presentaties over pensioenen aan werknemers. De selectie bestaat uit één of meer onderwerpen door de werkgever te bepalen.

Flat design concept for social media, mobile payments and e-commerce. Vector illustration for web banners and promotional materials

Rondom Adverteren

Pensioenuitvoerders, banken en adviseurs die graag meer over zichzelf vertellen, kunnen hun advertorial of reclamebanner plaatsen op de website en eventueel extra promoten via onze Facebook. Rondom Pensioen heeft zelf geen mening over wat zij vertellen of aanbieden. Rondom Pensioen biedt aan deze partijen uitsluitend plaats voor promotie.

©2021 Rondom Pensioen

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en we zullen z.s.m. contact met je opnemen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account